Referanseprosjekter

Grilstad Marina Trondheim

Betydelig dør og vindusleveranse til et av Trondheims største utbyggingsprosjekt. Vi har i hovedsak levert vinduer fra NorDan og dører fra Swedoor. 

Hotel Continental Oslo

Vi leverer vinduer til alle typer fasade. Hyggelig å levere til kjente bygg! På denne flotte fasaden er det montert vinduer fra NorDan. 

Lambertseter Videregående Skole

Da skolen ble rehabilitert leverte vi i alt 387 stk NorDan vinduer. Dermed har skolen trygge vinduer for flere tiår fremover.  

Rehabilitering på Singsaker

Med spesialprodusert ytterdør etter orginale tegninger fra Hovland, koblede vinduer fra Røros og et diskret takvindu fra VELUX ble denne ærverdige eneboligen rehabilitert på beste vis. 

Nova Kino Trondheim

Vi er gode på kompliserte dørleveranser og leverer til en rekke ulike bygg der det setter strenge krav til dører. Dette dreiser seg blant annet om krav til lyd, brann og beslag.

Gamle Frogner skole

Vi har levert vinduer fra NorDan og dører fra Jømna Brug. Vi har selv designet ytterdør etter gamle bilder av skolen.

Enebolig Oslo

I denne flotte boligen på Nordstrand i Oslo har vi levert innerdører fra Scanflex, ytterdør fra Swedoor og som bildet viser noen flotte og lysinnbringende vinduer fra VELUX.

Framtidens Aktivhus

Utvilkingsprosjekt i regi av Tore Ligaard as og VELUX Norge. Produkter fra VELUX, NorDan, Scanflex og Hörmann. Gjennom aktivhuset viste vi at mye dagslys og frisk luft er forenelig med framtidens energikrav.

Enebolig Namsos

Vi er totalleverandører av vinduer, dører og garasjeporter. Til denne flotte boligen ble det levert vinduer fra NorDan, garasjeport fra Hörmann og ytterdør fra Swedoor. 

EC Dahls Bryggeri

Det er alltid med en stor porsjon stolthet vi leverer løsninger til rehabilitering av ærverdige bygg. Til dette smykket av et bygg har vi levert ytterdører fra Gilje, innerdører fra Swedoor og ståldører fra Ulefoss. 

Åsveien Skole Trondheim

Vi leverte massive dører i høytrykkslaminat fra Swedoor.  

Barnehage Namsos

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva vi kan levere av løsninger til vinduer, dører og porter. Til denne flotte barnehagen leverte vi alubelagte Gilje vinduer i ulike farger. 

Inngangsparti enebolig Oslo

En annet flott eksempel på hva som er mulig å få til med litt kreativitet, er dette staselige inngangspartiet til en enebolig i Oslo. Her har Jømna spseialprodusert en ytterdørsløsning i eik. 

Møllenberg Trondheim

Tore Ligaard har bidratt til rehabilitering av mange gamle bygg. På denne bygården fra 1895 ble det levert fagvinduer fra NorDan. 

Selbuhus

Vi har i mange år vært stolte leverandører av vinduer og dører til Norges første produsent av prefabrikerte ferdighus.  

Norske hytter til det engelske markedet

Norwegian Log Buildings er et firma som produserer hytter og ulike tømmerkonstruksjoner til det engelske markedet. Vi leverer innerdører til ca 25 stk hytter pr år. 

Enebolig Trondheim

Spennende rehabiliteringsprosjekt på Kalvskinnet i Trondheim. Vinduene er laget helt lik som orginalen, orginalen er fra tidlig 1900- tallet. Vinduene er levert fra Hovland Trevare.  

Vi har også levert dører, vinduer og porter til prosjekter og bygg som:

Hvam Videregående Skole

NTNU Hovedbygningen fra 1910

Sande hytter

Steinhaugen boligfelt Trondheim

Ski Tannklinikk

Boligutbygging Stjørdal

St Olav- Klassifiserte dører

NTNU Gamle Fysikk

Ingeborg Ofstads veg

Vinduer til alle type fasader

Hotel Larsen

Innherredsveien 61 Trondheim

Aastadhagen Barnehage

City Syd Trondheim

Tomset Terrasse

Hytte på Hommelvik

Saxe Vigs vei Malvik

Skjelstadmark oppvekstsenter

Mosterøy Rogaland

Bjørkhaugveien

Egon Trondheim

Øystein Møylasveg Trondheim

Glassmagasinet Oslo