Inspirasjon til hytteoppussingen

Vi nordmenn er glade i oppussing og oppgradering av hytta. Dette henger gjerne sammen med at vi elsker å tilbringe tid på hyttene våre, og i tillegg til å ha det koselig og personlig, ønsker vi også høyt nivå på funksjonalitet og komfort. Ekstra stas er det at vi ofte gjør mye av oppussingen selv, og er stolte av det.

De senere årene har vi merket at interessen for oppussing har økt betraktelig og vi ønsker gjerne å inspirere til modernisering, samtidig som man beholder det tradisjonelle uttrykket. I samtaler med kundene våre merker vi at mange ønsker å slippe inn mer dagslys og få mer av utsikten på kjøpet. Samtidig ønsker de å unngå at solvarmen bidrar til ugunstig høyere innetemperatur. Vi kan levere mange forskjellige vindustyper direkte fra våre lager til dette formålet, og vi kan også hjelpe deg med å tilpasse dine nye vinduer akkurat som du ønsker å ha det.

Vi tilbyr tradisjonelle hyttedører, både ytterdører og innerdører, i flere farger og design, for å tilpasse designet du ønsker å ha på hytta. Ta en titt nedover på siden og la deg inspirere av både hyttebesøk og produktoversikter.

Les mer

Vinduer til hytta fra Lillerønning

Lillerønning har produsert vinduer og balkongdører siden 1951, og er en tradisjonsrik men moderne familiebedrift.
Vinduene tilfredsstiller alle dagens krav til kvalitet og energisparing, både til hytte og til bolig.
Lillerønning Snekkerifabrikk holder til i store og moderne lokaler på Kotsøy i Midtre Gauldal.

Vi har mange vinduer med forskjellige dimensjoner fra Lillerønning på lager.
Vinduene har utvendige sprosser i aluminium, som enkelt kan knipses av ved vindusvask.

Les mer

Populære ytterdører til hytta med kort leveringstid!

Enten du er på jakt etter funksjonelle og holdbare ytterdører til hytta, eller ønsker å tilføre litt ekstra sjarm og stil til hytteutseendet, har vi det du trenger.
Våre ytterdører er nøye utvalgt for å møte de utfordrende værforholdene som ofte preger hytteområder, samtidig som de gir et innbydende og varmt preg til hytta.

Les mer

Populære boddører til hytta med kort leveringstid!

Les mer

Innerdører til hytta fra Scanflex

Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører, som passer svært godt inn i mange hytteutførelser. Alle varianter av Scanflexdøra, både moderne og klassiske, blir i sin helhet produset i Norge. 

Dørene som er egnet for hyttebruk produseres med det beste av materialkvalitet, noe som gjør at Scanflex leverer bunnsolide dører. Scanflex legger stor vekt på at produktene skal representere kvalitet, som skal sørge for gode opplevelser i mange år.

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding med en beskrivelse, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

 

Les mer

Les mer