Norges største dør- og vindussenter

Tore Ligaard as ble grunnlagt av Tore Ligaard på Stjørdal i 1962. Bedriften har opplevd kontinuerlig vekst siden oppstarten og er i dag Norges største faghandel innen dører, vinduer og garasjeporter. Gjennom store lager, flotte utstillinger, kompetente ansatte og sterke leverandører leverer Tore Ligaard as kvalitetsløsninger til både proff- og privatmarkedet over hele landet.

Kun de beste produsentene får plass i vår portefølje. Vår kunnskap og vårt store utvalg gjør oss i stand til å møte ethvert behov. Med et sterkt fokus på kundeservice garanterer vi raske og trygge leveranser til markedets beste priser.

Tore Ligaard er en landsdekkende forhandler av dører, vinduer og garasjeporter til proff og privatmarkedet. Vi har 90 ansatte fordelt på åtte avdelinger og omsetter årlig for over 500 millioner NOK. Tore Ligaard as satser på å ha høyt kvalifiserte medarbeidere med god kompetanse. Vi samarbeider med seriøse og anerkjente leverandører, og produktene vi leverer holder høy kvalitet.

Les mer

Gründeren Tore Ligaard

Tore Ligaard satte kvalitet i høysetet. Fra den første butikken ble etablert i 1962 på Stjørdal i Trøndelag, brukte han all sin tid til å gjøre sitt navn synonymt med kvalitetsprodukt for norske hjem.

Tore var en nøysom kar. Han brukte gjerne baksiden av konvolutter som notatpapir for å holde utgiftene nede. Samtidig turte han å investere store penger i det han trodde på, enten det handlet om å holde et stort lager, vise fram produktene i innbydende utstillinger eller å utvikle Framtidens Aktivhus, et miljø- og energiprosjekt med våre barnebarns beste i mente.

Tore var kreativ og kunne se løsninger hvor andre så problemer. Han leverte gjennom hardt arbeid, og det handlet om fokus på de rette tingene. Stein for stein, med fokus på kvalitet og en offensiv markedstilnærming bygde Tore Ligaard opp en av Norges største forhandlere innen dører, vinduer og garasjeporter.

Selv om Tore bygde opp store verdier, verdsatte han de enkle og nære ting. Mange helger ble benyttet på Gråvatna hvor det ligger en liten tømmerhytte uten innlagt vann og strøm.

Opplevelsen av å være i ett med den norske naturen – og friheten, lyset, luften og roen det ga, er noe Tore har formidlet gjennom sin gjerning som forretningsmann. Dette er nedfelt som en taus filosofi i bedriften. I dag lar vi oss inspirere så vel av vår gründers arbeidsgiver som av hans sans for naturens estetikk og dens materialer.

Les mer

La deg inspirere!

I våre utstillingsrom kan du se og velge blant markedets beste produkter. Test deg fram til hvilke dører og vinduer som er rett for deg.

 

Les mer

Kort leveringtid!

Vi har markedets største lager og fører et bredt utvalg av produkter. Det betyr at du kan ta med deg dine dører og vinduer hjem i dag om du ønsker det. Har du spesialbestillinger garanterer vi deg også kjapp service. Nevnte vi at vi leverer over hele landet?

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding med en beskrivelse, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer