Oslo

Velkommen til Tore Ligaard i Oslo– din lokale ekspert på dører, vinduer og garasjeporter. Vi er en del av den tradisjonsrike Tore Ligaard-kjeden med sju butikker over hele Norge. Vår Oslo-avdeling er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og profesjonell service til våre lokale kunder. Både forbrukerkunder og profesjonelle er velkommen til oss.

 

Du finner oss på Alfasetveien 1.

 

Vi har flotte utstillinger med et bredt utvalg av innerdører, ytterdører, vinduer og garasjeporter. Og vi har mye på lager som kan hentes på dagen. Vårt erfarne team av spesialister står klare til å veilede deg trygt gjennom hele prosessen, fra valg av produkter til installasjon.

 

Vi samarbeider tett med anerkjente produsenter for å sikre at våre produkter oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og funksjonalitet. Ikke minst er alle våre produkter tilpasset det norske klimaet. Uansett om du ønsker å oppgradere hjemmet ditt, gjennomføre et nybyggprosjekt eller renovasjon, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer til din stil og budsjett.

 

Besøk vår butikk i Oslo, og la vårt dedikerte team hjelpe deg med å realisere dine boligprosjekter. Vi er her for å gjøre din opplevelse enkel, trygg, inspirerende og vellykket.

Velkommen til Tore Ligaard Oslo – ditt lokale valg for kvalitetsprodukter og personlig service.

 

Les mer

Kontakt Tore Ligaard i Oslo

Alfasetveien 1
0668 Oslo

Tlf : 22 90 77 10
Epost: oslo@ligaard.net

Les mer

Åpningstider Oslo

Mandag – Fredag: kl 07:00 – 16:00
Lørdag : STENGT

Les mer

Les mer

Salg proff og privatkunder

Les mer

Geir Nerhus -Daglig leder avd. Oslo

Geir er avdelingens leder og ansvarlig for Oslo-regionen. Med over 25 års erfaring i salg og ledelse innenfor kjente byggematerialer er han relasjonsbyggeren mellom leverandør og kunde.

✉ geir.nerhus@ligaard.net

☎ 989 08 109

Les mer

Else Renate Hansen - Regnskapsmedarbeider

Else har over 10 års salgs erfaring med dør og vindu – og har nå det fulle økonomiske overblikk på firmaets leverandører og kunder. Punktlighet og høy servicegrad er det som kjennetegner Else.

✉ else@ligaard.net

940 09 132

Les mer

Hanne Nyhuus - Salg håndverker/privat

For håndverkerne er det naturlig å oppsøke Hanne’s solide erfaring og kompetansen innenfor dør og vindu når de har et oppdrag. Her blir du alltid tatt godt imot med et smil og hennes imøtekommenhet.

hanne.nyhuus@ligaard.net

940 09 135

Les mer

Andreas Nordby - Salg håndverker/privat

Med god produktkunnskap og effektivitet leverer Andreas ordre med nøyaktighet og gode løsninger både mot privat og proff. Han har over 10 års erfaring fra retail og derfor en god ressurs på avdelingen. 

✉ andreas.nordby@ligaard.net

489 56 915

Les mer

Jostein Olaussen - Salg håndverker/privat

Med bakgrunn som utdannet tømrer og over 10 år erfaring fra salg, innehar Jostein en unik kunnskap på produkter og gode kreative løsninger. 

✉ jostein@ligaard.net

940 09 136

Les mer

Tore Trollsund - Salg håndverker/privat

Tore er utdannet tømrer og god erfaring fra bransjen. Han er kreativ og hjelper deg med løsninger som passer ditt behov. 

✉ Toret@ligaard.net

☎ 940 09 131

Les mer

Patryk Pawluk- Salg håndverker/privat

Med nærmere 10 års erfaring fra bransjen har Patryk opparbeidet seg god produktkunnskap. Patryk snakker flytende polsk og løser opp for språkbarrierer, og er en god ressurs for firmaet. 

patryk.pawluk@ligaard.net

940 17 461

Les mer

Jeanett Preston Enger - Salg håndverker/privat

jeanett.enger@ligaard.net

474 75 195

Les mer

Lavinia Chesa - Kundemottak

lavinia@ligaard.net

Les mer

Prosjektavdeling

Les mer

Jon Kristian Bergseth - Leder prosjektsalg Østlandet

Jon Kristian leder teamet som har ansvar for prosjektsalg på Østlandet. Fantastisk kundeservice er Jon Kristians høyeste prioritet og han strekker seg alltid langt for å løse kundens utfordringer. Han har levert til flere større prosjekter som: HasleTre, Disengrenda borettslag og skårebyen. 

✉ jonkristian@ligaard.net

940 09 134

Les mer

Stefan Hau - Salg prosjekt/anbud
Oslo/Østlandet

Stefan er en av våre eksperter innen dør, og har jobbet 10 år til en av våre leverandører med salg av dører til større prosjekter. 
Han leverer tilbudene hurtig og presist. 

✉ stefan.hau@ligaard.net

☎ 456 53 682

Les mer

Kevin Sunstad - Salg prosjekt/anbud
Oslo/Østlandet

Kevin har bakgrunn som elektriker og har flere års erfaring i byggebransjen. Han har gode kunnskaper om dører, vinduer og garasjeporter, og sørger for at våre kunder er fornøyde og handler de riktige produktene.

✉ kevin.sunstad@ligaard.net

☎ 458 72 457

Les mer

Kyrre Jensen - Salg prosjekt/anbud
Oslo/Østlandet

Med lang erfaring fra salg av dører og vinduer til større prosjekter sitter Kyrre inne med en enorm produktkunnskap og godre kreative løsninger. Ekspert innen dør med over 20 års erfaring.

kyrre.jensen@ligaard.net

488 61 016

Les mer

Serviceavdeling

Les mer

Kim-Adrian Hansen - Servicetekniker

Humoristisk, karismatisk personlighet som tar enhver montasje-utfordring på strak arm og strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd med sin nye port.
 

✉ oslo@ligaard.net

Les mer

Anders Nafstad - Servicetekniker

Anders har nærmere 20 års erfaring med port og er dermed en meget allsidig, løsningsorientert og kunnskapsrik servicetekniker. Monterer både store og små prosjekter i Oslo-regionen. Anders har stor erfaring med prosjekter til borettslag.

✉ oslo@ligaard.net

Les mer

Lager/spedisjon

Les mer

Sverre Bunkholt - Lager/ varemotttak

✉ lageroslo@ligaard.net

940 17 295

Les mer

Henrik Ruud - Lager 

✉ lageroslo@ligaard.net

Les mer

Bjørn Berg - Lager / Innkjøp

✉ lageroslo@ligaard.net

940 17 294

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding om hva henvendelsen gjelder, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting