Sander Sagosen (27) har i flere år utmerket seg som en av verdens beste håndballspillere. Nå venter et nytt liv på hjemmebane, i det som har blitt selve drømmehuset!

Les mer

– Det blir et spennende, nytt kapittel. Når vi har bodd i utlandet har vi savnet å dele hverdagslivet med familiene våre. Med den lille som nå kommer, blir det enda viktigere, forteller den sympatiske håndballstjernen.

En ny liten verdensborger kommer i juli, og det blir en trønder!

Sander Sagosen og kona, Hanna, har vært sammen siden 2013 og giftet seg i fjor. Etter 10 år i utlandet flytter de nå hjem til Norge, nærmere bestemt til Sanders røtter i Trondheim. Her skal han nemlig bidra til å løfte det lokale laget Kolstad, til å bli et av verdens beste håndballag.

– Da den spennende muligheten bød seg, og vi bestemte oss for å flytte tilbake til Norge, var det viktig for oss å finne drømmehuset. Vi har bodd i flere forskjellige leiligheter i ulike land de siste årene, så vi har lært oss hva vi ønsker oss og ikke. 

Les mer

Vinduer og solskjerming av høy kvalitet og god standard

Angrepsstrategien ble å få huset bygget. Tilfeldighetene ville ha det til at barndomsvennen og utbygger, Christian Hilstad, hadde et spennende prosjekt på gang i samarbeid med Fagsnekker`n Robert Hilstad AS. To unike eneboliger skulle bygges på Grilstadhaugen. Ekteparet Sagosen kjente godt til både utbygger og entreprenør, og visste at god kvalitet og høy standard var verdier de delte.

– Det har blitt vårt drømmehus! Leverandørene Tore Ligaard as og NorDan gjorde det lett for oss å ta gode valg, forteller Sagosen fornøyd.

Alle vinduene, utvendig og innvendig solskjerming og garasjeporten er levert av Tore Ligaard i Trondheim. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alt er nøye gjennomtenkt, med god hjelp av fagspesialister hos leverandørene.

Det er ikke få valg som skal tas når et hjem skal bygges for fremtiden. Da hjelper det at utbygger og prosjektleder Hilstad er Sander Sagosens barndomsvenn, og selv skal bo i nabohuset.

Les mer

Utbygger Christian Hilstad.

Les mer

Garasjeporter fra Hörmann legges merke til

Begge husene er utstyrt med en av de mest anerkjente og oppgraderte garasjeportene på markedet. De sorte Hörmann-garasjeportene går i ett med husene, og man kan ikke unngå å legge merke til kvaliteten.

– Disse åpnes automatisk hvis luftfuktigheten er for høy inni garasjen og lukker seg når den er justert, dette er bra med tanke på fuktig Trondheimsvær og fare for rust. Dessuten valgte vi også høyere hastighet på portene, forteller Hilstad engasjert. Her skal ikke en garasjeport sinke noen som er på farten.

For både Hilstad og Sagosen har det hele tiden vært viktig med god dialog med leverandørene. At man har tilgang på fagkunnskap gjennom en slik prosess, gir trygghet i et så stort prosjekt.

Utrolig fornøyd med servicen

– Jeg har brukt Tore Ligaard tidligere og jeg har alltid vært utrolig fornøyd med produktene og servicen. På disse husene er det en spesiell konstruksjon og det krever spesielle vinduer, sier Hilstad.

 Samarbeidet og dialogen med Martin Langbråthen hos Tore Ligaard as, gjorde at valg av de rette vinduene gikk smertefritt for husbyggerne. Alle vinduene i front er spesiallaget av NorDan.

– Det betyr mye med en leverandør som skjønner visjonen vår og ser hva som trengs, forklarer Hilstad.

Les mer

Proffselger Martin Langbråthen.

Les mer

Etterlengtet utsikt

Den vakre, storslåtte utsikten betyr spesielt mye for det hjemkomne Sagosen-paret. De har bodd så mange steder i Europa og har savnet å kunne se ut på glitrende fjorder og høyreiste fjell. Derfor har valg av vinduer hatt mye å si for dem.

Med sorte aluminiumkarmer som matcher resten av husets utførelse, og duggfrie glass som passer klimaet i Trøndelag, rammes utsikten perfekt inn.

– Den hjemlige utsikten gir oss en indre ro. Det er fint å ha landet i eget hjem, sier Sander.

NorDan Screens løser mange utfordringer

Selv om det nok blir mindre tid til filmkvelder for Sagosen når den lille kommer, så er det fint å kunne lande foran TV-en når kampene er vunnet og treningene er unnagjort. Utvendige screens fra NorDan er en investering gull verdt. Da blir stuen som et mørkt kinorom, men man kan fremdeles se ut.

– Vi valgte NorDan Screens på baksiden av husene der det er mest sol, forteller utbygger Hilstad. Der er både soverom og stue plassert, det er viktig å kunne holde dem svale på varme sommerdager.

I tillegg til å redusere solstråler og opptil 90 % av solvarmen, kan solskjermingen styres både manuelt og automatisk. Når solen går ned bak fjellene, skjuler også solskjermingen seg på elegant vis.

I fronten av huset, der hvor de største vinduene slipper inn hele verden, har paret valgt innvendig solskjerming, også fra NorDan.

– Det viktige for oss med den innvendige solskjermingen var at den skulle passe godt inn, være praktisk og mulig å ta helt bort når den ikke er i bruk. Vi er så fornøyde med hvordan det har blitt, forteller de ferske huseierne.

Les mer

Godt lagarbeid

Bortsett fra et effektfullt grep med et Velux takvindu over dusjen til Hilstad, er de to husene ganske like. De ligger bygd inn i terrenget med fri sikt utover Grilstadhaugen og Trondheimsfjorden.

Både Sagosen og Hilstad trekker frem at det gode samarbeidet med Tore Ligaard as har bidratt til en smertefri byggeprosess.

– Det er ingen grunn til å endre noe som er bra, derfor kommer vi til å bruke Tore Ligaard as som leverandør igjen, sier utbygger Hilstad, som ser frem til å være mer med barndomsvennen som endelig har kommet hjem.

Men det er ikke slik at Sagosen har kommet hjem for å hvile på laurbærene.

– Jeg går forhåpentligvis inn i mine beste år som håndballspiller og har fortsatt ekstremt høye ambisjoner. Nå skal vi få Kolstad til å bli verdens beste håndballag! 

Les mer

F.v.: Sander Sagosen, Distriktssjef NorDan - Andreas Gabrielsen, Avdelingsleder Tore Ligaard as avd. Trondheim - Alexander Larsen, Proffselger Martin Langbråthen.

Les mer

Trenger du hjelp til ditt nye drømmehjem? 
Ta kontakt i skjemaet så hjelper vi deg fra start til mål 

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting