Foldedøren gjør akkurat det man forventer av den: Rammene foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Når den er lukket holder den uværet ute, og den energieffektive konstruksjonen sikrer at varmen holder seg inne.

Les mer

NorDan - Hel alu foldedør

Les mer

Med en maksimal bredde på hele 6,6 meter og høyde på 2,785 meter gir Foldedøren svært mange muligheter for å viske ut skillet mellom inne og ute.

Enkel betjening skaper en dør som er like tilpasningsdyktig som den er robust. Foldedører lar deg sette veggen til side. Foldedøren gjør akkurat det man forventer av den: Rammene er utadslående og kan foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Når den er lukket holder den uværet ute, og den energieffektive konstruksjonen sikrer at varmen holder seg inne.

Les mer

Lacuna Foldedør

Les mer

En foldedør fra Lacuna er et alternativ til en tradisjonell heve- og skyvedør og gir mye større åpning og større fleksibilitet enn en vanlig verandadør. Forestill deg at stuen går i ett med terrassen, eller at du forvandler kjøkkenet til et utekjøkken bare ved å skyve en dør til side.

Lacuna-foldedøren produseres fra 1,5 meter til 6 meter i bredden og inntil 2,8 meter i høyden. De enkelte dørblad kan være opptil 100 cm ved to-lags glass og 90 cm ved tre-lags glass. Foldedørene kan leveres i utgaver med 3 til 9 fag (deler) og med mange forskjellige muligheter for plassering av åpningsdør.

Les mer

Se hvordan en foldedør kan åpne rom

Slik kjøper du foldedør?

 1. Kontakt din nærmeste Tore Ligaard butikk
  Ta turen innom en av våre butikker, ring til oss, send oss en forespørsel eller chat med en av våre salgskonsulenter online.
  Vi har mange produkter i våre butikkutstillinger og i Trondheim har vi Lacuna Foldedør utstilt så du kan se og prøve produktene.

  Klikk og se våre butikker
   

 2. Motta tilbud
  Ut ifra deres ønsker og våre erfaringer, utarbeider vi et tilbud som passer dine ønsker og behov. Du får tilbudet med målsatte tegninger og pris. Vi informerer også om forventet leveringstid ved vanlige omstendigheter.
   

 3. Godkjenn detaljer
  Les nøye gjennom tilbudet og sjekk at spesifikasjonene stemmer med din forespørsel. Hvis detaljene stemmer med dine mål og løsningen dekker dine behov, kan tilbudet bekreftes. (Ved endringsønsker tilpasser vi og sender nytt tilbud)
   
 4. Ordrebekreftelse
  Vi sender endelig ordrebekreftelse med tid for produksjonsstart og forventet leveringstid på din foldedør. Her er det viktig at du leser nøye gjennom før du gir oss beskjed om at vi kan sette ordre i bestilling. Nå blir bestillingen satt i produksjon.
   
 5. Levering og fakturering
  Vi varsler deg når foldedøren er klar til levering og fakturerer som avtalt. Produktene vil kun bli levert hvis det er noen til stede for å motta varene på ønsket adresse.

 

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding med en beskrivelse, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting