User menu

Inspirasjon og tips

Inspirasjon og tips

Her finner du inspirasjon og tips som vil hjelpe deg slik at du finner akkurat det produktet som dekker behovet for prosjektet. Våre medarbeidere på våre avdelinger står også klare til å hjelpe deg.

Godkjent rømmningsvindu

Har du behov for et vindu som er godkjent som rømningsvei?

Kirkegata 17A

Møllenberg i Trondheim har fått et nytt praktbygg. 

insektgardin

Mygg på soverommet?

Lacuna

Hva med å slippe naturen inn med en foldedør fra Lacuna?

idlock

Elektronisk kodelås fra ID Lock

Ytterdør med personlighet

Gi husets inngangsparti et personlig preg, og det i ordets rette betydning. La husnummeret utgjøre glasset i døren, så får du definitivt en unik inngang til ditt hjem.

Se opp for lysere tider!

Det er få ting vi lengter mer etter i den mørke årstiden enn sol og dagslys. Selv om vi koser oss inne med stearinlys og fyr i peisen, er det noe eget ved de norske lyse sommernettene. Hvorfor ikke hente inn så mye dagslys som mulig hele året? Med takvinduer åpner du opp for mengder av naturlig dagslys hele året.

 

Det er lys i tunnelen!

Frustrert over mørke kriker og kroker som aldri blir koselige uansett hva du prøver på? En lystunnel er løsningen mange ikke er klar over. Med en lystunnel ledes dagslyset fra taket og ned dit du vil ha det. Og det beste av alt? Det spiller ingen rolle om taket er skrått eller buet og om du vil ha lyset ned gjennom flere etasjer. VELUX taktunneler smyger seg gjennom huset ditt fra topp til bunn.

 

 

Vi har levert vinduer til denne flotte boligen

I samarbeid med Hovland Trevare har vi levert vinduer til rehabilitering av denne flotte boligen 

 

 

 

Sider