Namsos

Velkommen til Tore Ligaard i Namsos – din lokale ekspert på dører, vinduer og garasjeporter. Vi er en del av den tradisjonsrike Tore Ligaard-kjeden med sju butikker over hele Norge. Vår Namsosavdeling er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og profesjonell service til våre lokale kunder. Både forbrukerkunder og profesjonelle er velkommen til oss.

 

Du finner oss på Sandgata 2

Vi har flotte utstillinger med et bredt utvalg av innerdører, ytterdører, vinduer og garasjeporter. Og vi har mye på lager som kan hentes på dagen. Vårt erfarne team av spesialister står klare til å veilede deg trygt gjennom hele prosessen, fra valg av produkter til installasjon.

Vi samarbeider tett med anerkjente produsenter for å sikre at våre produkter oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og funksjonalitet. Ikke minst er alle våre produkter tilpasset det norske klimaet. Uansett om du ønsker å oppgradere hjemmet ditt, gjennomføre et nybyggprosjekt eller renovasjon, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer til din stil og budsjett.

Besøk vår butikk i Namsos, og la vårt dedikerte team hjelpe deg med å realisere dine boligprosjekter. Vi er her for å gjøre din opplevelse enkel, trygg, inspirerende og vellykket.

Velkommen til Tore Ligaard Namsos – ditt lokale valg for kvalitetsprodukter og personlig service.

Les mer

Namsos

Sandgata 2
7800 NAMSOS

Tlf : 74 27 45 00
Epost: namsos@ligaard.net

Les mer

Åpningstider Namsos:
Mandag – Fredag: kl 08:00 – 16:30
Torsdag: kl 08:00 – 18:00
​Lørdag: STENGT

Se kart

Les mer

Salgsavdeling

Les mer

Vegard Sævik - Daglig leder avd. Namsos

Vegard har arbeidet i Tore Ligaard i over 20 år, og har opparbeidet seg kompetanse få kan måle seg med. Stålkontroll på alt av produkter og leverer kreative løsninger som passer hver enkelt kunde. 

✉ vegard@ligaard.net

940 15 139

Les mer

Espen Torgersen - Salg proff/privat

Med over 10 år i retail sørger Espen for en god kundereise fra start til slutt. Han har opparbeidet seg god kunnskap på dører, vinduer og garasjeporter og står klar for å bistå deg med ditt neste prosjekt. 

✉ espen.torgersen@ligaard.net

457 26 210

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding om hva henvendelsen gjelder, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting