Møre

Velkommen til Tore Ligaard i Ålesund – din lokale ekspert på dører, vinduer og garasjeporter. Vi er en del av den tradisjonsrike Tore Ligaard-kjeden med sju butikker over hele Norge. Vår Møreavdeling er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og profesjonell service til våre lokale kunder. Både forbrukerkunder og profesjonelle er velkommen til oss.

 

Du finner oss på Nordre Holen 21

Vi har flotte utstillinger med et bredt utvalg av innerdører, ytterdører, vinduer og garasjeporter. Og vi har mye på lager som kan hentes på dagen. Vårt erfarne team av spesialister står klare til å veilede deg trygt gjennom hele prosessen, fra valg av produkter til installasjon.

Vi samarbeider tett med anerkjente produsenter for å sikre at våre produkter oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og funksjonalitet. Ikke minst er alle våre produkter tilpasset det norske klimaet. Uansett om du ønsker å oppgradere hjemmet ditt, gjennomføre et nybyggprosjekt eller renovasjon, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer til din stil og budsjett.

Besøk vår butikk i Ålesund, og la vårt dedikerte team hjelpe deg med å realisere dine boligprosjekter. Vi er her for å gjøre din opplevelse enkel, trygg, inspirerende og vellykket.

Velkommen til Tore Ligaard Ålesund – ditt lokale valg for kvalitetsprodukter og personlig service.

Les mer

Møre

Nordre Holen 21 
6019 ÅLESUND

Telefon: 70 30 96 96
E-post: more@ligaard.net

Les mer

Åpningstider Møre:
Mandag – Fredag: kl 08:00 – 16:00

 

Les mer

Salgsavdeling

Les mer

Jan Sten Husøy - Daglig leder avd. Møre

Jan sitter med lang erfaring og fartstid innenfor denne bransjen og har solgt dører, vinduer og garasjeporter de siste 20 årene. Løsningsorientert og kunnskapsrik er to ord som beskriver Jan godt. 

jan.h@ligaard.net

940 92 352

Les mer

Tore Nogva Linge - Salg proff/privat

Med erfaring fra produksjon av dører og over 30 års erfaring fra bransjen sitter Tore inne med en enorm produktkunnskap. 

tore.linge@ligaard.net

476 93 806

Les mer

Kristian Bjørlykhaug - Salg proff/privat

Kristian er effektiv og rask og kartlegger kundens behov godt. Med erfaring fra retail har han opparbeidet seg god produktkunnskap på både dør, vindu og garasjeport. 

kristian@ligaard.net

404 58 417

Les mer

Serviceavdeling

Les mer

Sindre Østebø Thomsen - Servicetekniker

Allsidig serviceteknikker som er meget løsningsorientert og kunnskapsrik innenfor sitt felt. Monterer både store og små prosjekter, alt fra borettslag til privatpersoner. Sindre har også god erfaring på montering av industriporter. 
 more@ligaard.net

Les mer

Kristoffer Garshol - Montør

kristoffer@ligaard.net

990 98 951 

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding om hva henvendelsen gjelder, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting