Partikjøp!


Knallpris på kvalitetsvindu 
fra NorDan!

Vi endrer litt på våre lagerstandarder og selger ut hele lagerbeholdningen
av forrige standard til hele 60 % av veiledende pris.
Begrenset tilgjengelighet – tilbudet gjelder så lenge lageret rekker!

Prisene er allerede nedjustert i nettbutikken.  

Les mer

Les mer

VI HAR ET STORT UTVALG AV VINDUER, BALKONGDØRER OG SKYVEDØRER PÅ LAGER 

Les mer

DETTE BØR DU TENKE PÅ NÅR DU SKAL VELGE VINDU:

Les mer

Montering og vedlikehold

Kjernen i vinduene våre er og har alltid vært tre, som er et suverent råmateriale for å lage vinduer som holder varmen inne og været ute. For lengst mulig levetid og for å oppnå den beste garantien anbefaler vi allikevel å velge produkter med aluminiumsbekledning. Da forlenger vi garantien mot sopp og råte til hele 30 år, samtidig som behovet for vedlikehold blir langt lavere.

Les mer

U-verdi

Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet. Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig. Det sikrer lavest mulig energitap og tåler store påkjenninger fra vind. Dagens standard i Norge er U-verdi på 0.8 for småhus. U-verdi 1,2 er maks tillatte U-verdi ved omfordeling i et energiregnskap.

Les mer

Sikkerhet

Sikkerhet er viktig, men for NorDan handler fokus på sikkerhet om mye mer enn å bare holde uvedkommende ute. Minst like viktig er det å sørge for gode løsninger som gjør de på innsiden trygge. God barnesperre hindrer små barn i å åpne vinduet uønsket, og solid konstruksjon og beslag tåler store belastninger.

Les mer

Sikkerhetsvinduet innadslående

Les mer

Toppsving vindu

Les mer

Les mer

NorDans flaggskip blant vinduer, kontinuerlig forbedret siden lanseringen i 1961.
Innadslående, toveis-svingende vindu med markedsledende ytelse.

 

Les mer

Les mer

Med et Toppsving vindu får man høy kvalitet kombinert med den velkjente utadslående åpningen. Det velbalanserte beslaget gjør det mulig å enkelt rotere rammen 180 grader rundt sin egen akse. Slik blir det svært enkelt å vaske vinduet fra innsiden.

Les mer

Kontaktskjema

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting

Fargerike vinduer

Les mer

Som et alternativ til vår standard hvit NCS S 0502-Y, kan vi tilby et stort utvalg andre farger. Disse fargene er valgt ut i fra de nåværende mest brukte fargene både nasjonalt og internasjonalt.
Fargene er tilgjengelig til både tre og aluminium.
Og de leveres uten tillegg i pris.

Les mer

Les mer

Les mer

Les mer

En etterlengtet nyhet til dine vinduer og dører

Endelig har vi gleden av å lansere vår nye Black Line til dine vinduer! Nå er det ikke bare vinduet som kan fås i svart, men også tilbehøret og glass spaceren.

For NorDan er det viktig å strebe etter nye innovative løsninger for deg som kunde, slik at du skal ha flest mulig valgmuligheter. Utvalg er noe av det kjekkeste man kan ha når man handler, spesielt når man trenger unike løsninger. Med kvalitet på laget blir kombinasjonen uslåelig. Dette går igjen i vårt mantra; Fullstendig Frihet – Størst utvalg innen vinduer og dører med tilbehør.

Les mer