Tore Ligaard as har i de senere årene styrket posisjonen som landets største dør- og vindussenter. Vi har blant annet etablert en egen E-handel avdeling og vi har åpnet nye avdelinger i Stavanger, Møre og Askim i tillegg til en generell økning av bemanningen.
Samtidig som vi opprettholder den stabile kompetansen vi som faghandel er kjent for, er vi alltid interessert i å forsterke våre team.

Les mer

LEDIGE STILLINGER HOS OSS:

Vi søker kunderådgiver 
Oslo

Til våre avdelinger ser vi kontinuerlig etter uredde, kreative, ansvarsfulle og resultatorienterte medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår sterke merkevare. Det kan derfor være behov for deg innen salg, digital markedsføring, lager eller i en av våre serviceavdelinger som montør av garasjeporter, dører og vinduer. 

Vi har en åpen og inkluderende organisasjon hvor vi ønsker medarbeidere som har evne og vilje til å bidra til utvikling. Vi søker personer som trives i en aktiv hverdag med høyt tempo og får energi av å skape fornøyde kunder og medarbeidere. 

Hos oss får du anledning til personlig utvikling gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Vi har gode betingelser og kan tilby et godt og inspirerende arbeidsmiljø.

Les mer

Åpen søknad sendes: richard@ligaard.net 
Spørsmål kan rettes til Vise adm. Richard Ligård, telefon 977 73 004

Les mer

Les mer

Les mer

Les mer

Les mer

Les mer