Markedets beste garantier for vinduer og dører.

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid.
Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet, med de beste garantiene for vinduer og dører i markedet.

NorDans aluminiumsbekledde vinduer og dører i tre med NTech-standard har en forventet normal levetid på 60 år ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

 

30 års garanti mot sopp og råte på NorDans aluminiumsbekledde vinduer og dører i tre – NTech-standard, ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

 

NorDans vinduer og dører i tre med NTech-standard har en forventet normal levetid på 40 år ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

NorDans vinduer og dører i tre med NTech-standard har en garanti mot sopp og råte på 20 år ved korrekt montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

SE VÅRE LAGERFØRTE VINDU, BALKONG OG SKYVEDØR FRA NORDAN - MED RASK LEVERING!

 

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid.

Kundeløftet til NorDan handler om at du skal føle deg trygg på at bak hver eneste leveranse står det dyktige mennesker som mest av alt vil at hver enkelt kunde skal være fornøyd, og at hvert enkelt produkt skal vare så lenge som mulig. Det er en filosofi vi i Tore Ligaard etterlever. Våre eksperter i Oslo, Stavanger, Trondheim, Stjørdal og Namsos står klare til å hjelpe deg!