INSEKTGARDIN

Lei av mygg på soverommet?

Når sommernettene blir ordentlig varme kommer gjerne også myggen snikende. Med Rollo insektgardin kan du sove med åpent vindu uten fare for å våkne med kløende myggstikk.Det er den samme prosessen hver sommer. Det blir stadig varmere i lufta, og sover du med vinduet åpent våkner du med myggstikk på anklene og armene. Sover du med vinduet lukket blir det for varmt og du får problemer med å sove, og slik har du det gående. 

Det finnes en lang rekke kremer og sprayer som fungerer forholdsvis godt når det gjelder å holde myggen unna. Men, å smøre seg inn med dette når du skal sove framstår som en lite praktisk løsning. Insektgardinen Rollo gjør at du slipper å tenke på om du skal ha en god natts søvn eller våkne med stikk fra diverse insekter.

Gardinen består av et stramt og diskret nett som er montert i en ramme. Nettet gir en behagelig lysdemping uten å hindre særlig utsyn. Dersom vinduet ditt slår utover monterer du Rollo i karmen, men slår vinduet innover monteres det enklest på karmen. 

Insektgardinen kommer i utgangspunktet i målene 73x155, 123x155 eller 153x155 (bredde x høyde) men er lett å kappe for å justere både i bredden og høyden, og tilpasses vinduet ditt på en enkel måte.