SOV GODT MED INSEKTGARDIN

Lei av mygg på soverommet?

Når sommernettene blir ordentlig varme kommer gjerne også myggen snikende. Med Rollo insektgardin kan du sove med åpent vindu uten fare for å våkne med kløende myggstikk.Det er den samme prosessen hver sommer. Det blir stadig varmere i lufta, og sover du med vinduet åpent våkner du med myggstikk på anklene og armene. Sover du med vinduet lukket blir det for varmt og du får problemer med å sove, og slik har du det gående. 

Det finnes en lang rekke kremer og sprayer som fungerer forholdsvis godt når det gjelder å holde myggen unna. Men, å smøre seg inn med dette når du skal sove framstår som en lite praktisk løsning. Insektgardinen Rollo gjør at du slipper å tenke på om du skal ha en god natts søvn eller våkne med stikk fra diverse insekter.

Gardinen består av et stramt og diskret nett som er montert i en ramme. Nettet gir en behagelig lysdemping uten å hindre særlig utsyn. Dersom vinduet ditt slår utover monterer du Rollo i karmen, men slår vinduet innover monteres det enklest på karmen. 

Insektgardinen kommer i utgangspunktet i målene 73x155, 123x155 eller 153x155 (bredde x høyde) men er lett å kappe for å justere både i bredden og høyden, og tilpasses vinduet ditt på en enkel måte.