Scanflex innerdør Bris

Innerdøren Bris fra Scanflex er en malt, slett og solid dør i heltre, med en kjerne av SnCore som er en egenutviklet furu heltrekjerne. Dette er en innerdør av meget høy kvalitet, som ivaretar stabilitet, er lyddempende og har en overflate som er malt med høykvalitets maling.

Egenskaper
- Moderne design
- Lydreduserende kjerne
- Slitesterk og flott finish
- Malt i topp og bunn
- Norskprodusert

En innerdør fra Scanflex er mer enn bare et praktisk element i hjemmet ditt. Den representerer en nøye gjennomtenkt balanse mellom funksjonalitet og design. Innerdører fra Scanflex gir enkel tilgang mellom rom samtidig som de blir et betydelig designelement i innredningen. Med en rekke alternativer innen tilbehør kan du enkelt tilpasse døren etter din personlige smak.

 

Vurderer du å bytte innerdør i boligen din selv? For å sikre best mulig resultat anbefaler vi å lese artikkelen vår om hvordan du måler innerdør, hvor du får mange gode og viktige tips før du går i gang med oppgaven.
 

Dørhåndtaket på innerdører kan være et designelement som bidrar til å løfte helhetsinntrykket, samtidig som funksjonaliteten ivaretas på beste måte. Se vårt brede utvalg av dørhåndtak, og finn det perfekte dørhåndtaket til din nye dør.


Vi har også laget en komplett kjøpsguide for innerdør, hvor du får nyttig informasjon om alt fra måling, stiler og materialer til de ulike tilvalgene du kan gjøre når du har valgt dør.

Se gjerne det brede utvalget av innerdører i nettbutikken vår, eller besøk en av våre butikker i Oslo, Askim, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Stjørdal eller Namsos for kyndig veiledning fra en av våre eksperter.

Les mer
Vis mindre
Leveringstid
BESTILLINGSVARE - forventet levering 3 til 5 uker
Pris fra
3 236,-

Design ditt eget produkt

Fargevalg
Velg en av Scanflex sine standard farger eller velg en valgfri farge.

Mål
Mål oppgies alltid bredde x høyde

Legg til karm
Ønsker du farge på karm?

Legg til terskel
Velg hvilken terskel dø ønsker

Legg ved håndtak
Velg hvilken dørvrider du ønsker

Oppsummering

Scanflex innerdør Bris (+3236,-)

Valgt farge: Hvit bomull NCS S0502-Y

Du har valgt følgende mål

Karm

Valgt terskel

Valgt håndtak/vrider