Vindu, dør og garasjeport er ikke noe du kjøper hver dag. Når du først gjør det, bør du handle hos noen som kan det!

I Norge har vi mye vær. Regn, vind og kulde sliter på vinduer og dører. Dette krever kvalitetsprodukter. Produkter for norske forhold. I Tore Ligaard har vi over 60 års erfaring med dette. Våre fagspesialister hjelper deg å ta bærekraftige valg som varer lenge. Vi selger både til proff og privat.

Hos oss får du ofte varene med en gang. Vi har Norges største lager av dører, vinduer og garasjeporter. Gode råd og god service får du på kjøpet!

Kom innom, sjekk ut utstillingene våre, eller handle i nettbutikken vår. Vi leverer til hele landet!

Les mer

Vi leverer absolutt alt innen dør, vindu og garasjeport. Fra små til store prosjekter!

Les mer

Les mer

La deg inspirere!

I våre utstillingsrom kan du se og velge blant markedets beste produkter. Test deg fram til hvilke dører og vinduer som er rett for deg.

Les mer

Kort leveringtid!

Vi har markedets største lager og fører et bredt utvalg av produkter. Det betyr at du kan ta med deg dine dører og vinduer hjem i dag om du ønsker det. Har du spesialbestillinger garanterer vi deg også kjapp service. Nevnte vi at vi leverer over hele landet?

Les mer

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt

Legg igjen kontaktinformasjon og en melding med en beskrivelse, så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Les mer

Les mer
Krav for filopplasting

Les mer

Norges største dør- og vindussenter

Les mer

Tore Ligaard ble grunnlagt av Tore Ligaard på Stjørdal i 1962. Bedriften har opplevd kontinuerlig vekst siden oppstarten og er i dag Norges største faghandel innen dører, vinduer og garasjeporter. Gjennom store lager, flotte utstillinger, kompetente ansatte og sterke leverandører leverer Tore Ligaard  kvalitetsløsninger til både proff- og privatmarkedet over hele landet.

Kun de beste produsentene får plass i vår portefølje. Vår kunnskap og vårt store utvalg gjør oss i stand til å møte ethvert behov. Med et sterkt fokus på kundeservice garanterer vi raske og trygge leveranser til markedets beste priser.

Tore Ligaard er en landsdekkende forhandler av dører, vinduer og garasjeporter til proff og privatmarkedet. Vi har 90 ansatte fordelt på åtte avdelinger og omsetter årlig for over 500 millioner NOK. Tore Ligaard as satser på å ha høyt kvalifiserte medarbeidere med god kompetanse. Vi samarbeider med seriøse og anerkjente leverandører, og produktene vi leverer holder høy kvalitet.

Les mer