Swedoor Ytterdør Prisma

Ytterdøren Swedoor Prisma er en solid ytterdør i moderne design. Denne ytterdøren slipper lyset inn på en diskré måte og har eksklusive detaljer som skjulte hengsler.

NB! Fargede glassruter leveres som standard glassvalg. Ved valg av klart glass, eller frostet glass leveres døren uten fargede ruter i glass.

Swedoor Ytterdører ADVANCE-LINE leveres standard med:

  • FG-godkjent låskasse
  • Innbruddssikre justerbare hengsler
  • Støyreduserende konstruksjon
  • Høy isoleringsevne 

Cosmos er en del av produktserien ADVANCE-LINE. Dette er en dørserie med ytterdører av høy kvalitet, som tilbyr et allsidig designsortiment med utvidet mulighet for selv å velge materialer, farger, funksjoner og tilbehør. Det sikrer deg en optimal dørløsning som oppfyller dine ønsker og behov. 

Vurderer du å bytte ytterdør i boligen din selv? For å sikre best mulig resultat anbefaler vi å lese artikkelen vår om hvordan du måler ytterdør, hvor du får mange gode og viktige tips før du går i gang med oppgaven.

Vi har også laget en komplett kjøpsguide for ytterdør, hvor du får vite om alt fra måling, stiler og materialer til de ulike tilvalgene du kan gjøre når du har valgt dør.

Se gjerne det brede utvalget av ytterdører i nettbutikken vår, eller besøk en av våre butikker i Oslo, Askim, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Stjørdal eller Namsos for kyndig veiledning fra en av våre eksperter. 
Vi gjør oppmerksom på at vi har flere produkter i vårt produktutvalg, enn hva vi har i nettbutikken. Hvis du ikke finner det du er ute etter, ta kontakt med oss - så hjelper vi deg å finne riktig produkt som passer deg.

Les mer
Vis mindre
Leveringstid
Produseres på bestilling - Leveringstid er normalt 6-8 uker
Pris fra
19 179,-

Design ditt eget produkt

Fargevalg
Velg en av Swedoor sine 9 standard farger eller velg en helt valgfri farge

Mål
Mål oppgies utvendig karm og alltid i bredde x høyde

Slagretning
Slagretningen er sett fra utsiden. Når du står utenfor, hvilken side er hengslen på?

Glassvalg

Legg ved et håndtak

Oppsummering

Swedoor Ytterdør Prisma (+19179,-)

Valgt farge Hvit NCS S0502-Y

Du har valgt følgende mål

Valgt slagretning

Valgt glass

Valgt håndtak