User menu

Om Oss

 

Selv om Tore bygde opp store verdier, verdsatte han de enkle og nære ting. Mange helger ble benyttet på Gråvatna hvor det ligger en liten tømmerhytte uten innlagt vann og strøm. Opplevelsen av å være i ett med den norske naturen – og friheten, lyset, luften og roen det ga, er noe Tore har formidlet gjennom sin gjerning som forretningsmann. Dette er nedfelt som en taus filosofi i bedriften. I dag lar vi oss inspirere så vel av vår gründers arbeidsiver som av hans sans for naturens estetikk og dens materialer.

Tore Ligaard er en landsdekkende forhandler av dører, vinduer og garasjeporter til proff og privatmarkedet. Bedriften har ca. 50 ansatte fordelt på fem avdelinger, og omsetter for ca. 300 millioner NOK. Tore Ligaard satser på å ha høyt kvalifiserte medarbeidere med god kompetanse på sitt fagfelt. Vi samarbeider med seriøse og anerkjente leverandører, og leverer derfor produkter av høy kvalitet.

 

Gründeren

Gründeren Tore Ligaard satte kvalitet i høysetet. Fra den første butikken ble etablert i 1962 på Stjørdal i Trøndelag, brukte han all sin tid til å gjøre sitt navn synonymt med kvalitetsprodukt for norske hjem. Tore var en nøysom kar. Han brukte gjerne baksiden av konvolutter som notatpapir for å holde utgiftene nede. Samtidig turte han å investere store penger i det han trodde på, enten det handlet om å holde et stort lager, vise fram produktene i innbydende utstillinger eller å utvikle Framtidens Aktivhus, et miljø- og energiprosjekt med våre barnebarns beste i mente.

Tore var kreativ og kunne se løsninger hvor andre så problemer. Han leverte gjennom hardt arbeid, og det handlet om fokus på de rette tingene. Stein for stein, med fokus på kvalitet og en offensiv markedstilnærming bygde Tore Ligaard opp en av Norges største forhandlere innen dører, vinduer og garasjeporter.