Meny

Vi leverer raskt til hele landet

Markedets beste garantier

 

Alle vinduer, balkongdører og skyvedører fra NorDan er konstruert for harde påkjenninger. Utgangspunktet er en kjerne av vakuumimpregnert trevirke, som kan kles med høykvalitets, pulverlakkert aluminium. Aluminium ruster ikke, og krever knapt mer vedlikehold enn hva man gjør ved en vanlig vinduspuss.

 

Standard trevinduer fra NorDan har en garanti på 20 år mot sopp og råte, og en forventet levetid på 40 år. Med aluminiumsbekledde vinduer får du en garanti på hele 30 år mot sopp og råte, og en forventet levetid på 60 år. Det gir nok av tid til å nyte tiden innendørs, mens vinduene holder været ute.

Kvalitet gjennom generasjoner

Vinduer og dører er ikke noe man kjøper hver dag. Derfor er det ekstra viktig å velge produkter som ikke bare er enkle i bruk og pene å se på. Like viktig er det å velge vinduer og dører du trygt kan leve med, og som varer i generasjoner.

Vi har et stort utvalg av NorDan vinduer på lager 

Lurer du på noe eller ønsker du kanskje et tilbud? 

Trykk her 

Fargevalg

Du kan velge mellom mange farger på ditt nye vindu fra NorDan. Disse fargen er standard farger og kommer uten tillegg i prisen. 

Ta kontroll over lyset med solskjerming fra NorDan

 

Alle ønsker å slippe dagslyset inn i hjemmet, men på skyfri dager kan sollyset bli sjenerende.

Uansett om du foretrekker plissègardiner eller persienner lar solskjermingen deg ta kontroll over lyset du slipper inn. 

Slik gjør du bomiljøet bedre, og får alle fordelene de store vindusflatene gir deg resten av døgnet solen ikke står på. 

 

 

Trykk her for brosjyre 

Sikre vinduer og dører for trygge hjem

Et trygt hjem er et godt hjem, og det er få steder vi føler oss så trygge og kan slappe av så godt som når vi er hjemme. Sikkerhetsvinduet vårt er blant de beste produktene du kan velge for å stå trygt i mot innbruddsforsøk, og når du låser en av ytterdørene våre bak deg kan du være trygg på at den er laget for at du skal føle deg trygg.

Designet for deg

 

 

God design er fint å se på, men det handler om så mye mer enn bare estetikk. God design er funksjonell, den løser problemer og skaper nye opplevelser når man bruker noe. Vi vet hvor viktig design er for deg som kunde. Vinduene og dørene du velger til huset ditt skal spille på lag med arkitektur og farger, men det skal også tilføre noe nytt og spennende. Samtidig skal formen og funksjonen henge sammen. Derfor jobber vi med design helt ned til de minste detaljene, som antall skruer i et vindusbeslag eller hvordan ett enkelt håndtak er nok for å betjene en stor skyvedør uten problem. Noen detaljer kan du glede deg over hver gang, som integrert barnesikring i vinduene. Andre detaljer er det ikke sikkert du oppdager, men de er der for å gjøre livet ditt litt enklere og litt bedre. 

For fargevalg og glassvalg trykk her