Meny

Vi leverer raskt til hele landet

Inspirasjon og tips

Inspirasjon og tips

Her finner du inspirasjon og tips som vil hjelpe deg slik at du finner akkurat det produktet som dekker behovet for prosjektet. Våre medarbeidere på våre avdelinger står også klare til å hjelpe deg.

Med eksperthjelp ble valg av vindu enkelt for Ronny og familien

Da Ronny Smolan og familien skulle totalrenovere eneboligen på Ranheim, var de avhengig av gode råd og veiledning. De fikk eksperthjelpen de trengte for å lage sin egen drømmebolig, og se mulighetene de selv ikke så. 

 

 

 

Vi har levert vinduer til denne flotte boligen

I samarbeid med Hovland Trevare har vi levert vinduer til rehabilitering av denne flotte boligen 

 

 

 

Hvordan måle vindu

Det er viktig at riktig mål blir tatt når du skal velge vindu. Her får du tips til hva du trenger

Hvorfor er det så viktig å velge kvalitet?

Ine Bremseth og familien fant drømmetomta like ved Stjørdal kirke, og i år 2000 sto endelig huset ferdig. Men for å kunne bo i det trivelige hvite trehuset, måtte det spesialtilpasninger til.

- Det var et krav for å sette opp et hus her. Da måtte både tak, vegger og vinduer være dimensjonert for det, forteller Ine Bremseth, og myser utover jordet mot flyplassen.

Ikke altfor mange meter over oss blåser formiddagsflyet til Island forbi og skal snart vende snuten mot vulkanøya. Man ser flyene faretruende godt, men hører lite. For inne i Ines stue er det helt stille.

Hvilken dør skal du velge?

Innerdører er viktige interiørelementer som sørger for et

gjennomført helhetsinntrykk. 

Tips når du skal velge garasjeport

Når du skal velge garasjeport og garasjeportåpner er det flere ting du bør tenke over. Vi gir deg her noen tips til hva du bør tenke over slik at du ender opp med en garasjeport som passer til ditt prosjekt og dine behov.

Dette bør du tenke på når du velger vindu

Nye vinduer er en viktig investering du skal ha glede og nytte av i lang tid. Med 50-års erfaring står vi klar til hjelpe deg med å finne riktig løsning. Det er viktig å merke seg at det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike vinduer på markedet. Det er en klar sammenheng mellom pris og kvalitet. Når du først investerer i nye vinduer - sørg for at de varer

Viktig å tenke over når du skal velge ytterdør

En flott ytterdør er prikken over i’en i ethvert boligprosjekt. For alle besøkende er ytterdøra det første møtet med deg og din bolig. Vi som jobber med dører til daglig er opptatt av å bistå deg med å finne en dør som oppfyller dine krav og forventninger

Tips til når du skal velge takvindu

Takvinduer fra VELUX er fantastiske til å skape lys, luft og rom. Et loft med og uten takvinduer er to helt forskjellige verdener. Takvindu gjør ikke bare et loft til et brukbart oppholdsrom, det kan forvandle opplevelsen og bruken av rommet totalt.​

Monteringsvideo for ID Lock

Id lock er en digital kodelås med touchpanel i stedet for taster. For deg som ønsker å montere dette selv finner du her en god monteringsvideo.