User menu

Inspirasjon og tips

Inspirasjon og tips

Her finner du inspirasjon og tips som vil hjelpe deg slik at du finner akkurat det produktet som dekker behovet for prosjektet. Våre medarbeidere på våre avdelinger står også klare til å hjelpe deg.

Det er lys i tunnelen!

Frustrert over mørke kriker og kroker som aldri blir koselige uansett hva du prøver på? En lystunnel er løsningen mange ikke er klar over. Med en lystunnel ledes dagslyset fra taket og ned dit du vil ha det. Og det beste av alt? Det spiller ingen rolle om taket er skrått eller buet og om du vil ha lyset ned gjennom flere etasjer. VELUX taktunneler smyger seg gjennom huset ditt fra topp til bunn.

 

 

Vi har levert vinduer til denne flotte boligen

I samarbeid med Hovland Trevare har vi levert vinduer til rehabilitering av denne flotte boligen 

 

 

 

Grandal garasjeporter

Les mer om garasjeporter fra Grandal her

Hvordan måle vindu

Det er viktig at riktig mål blir tatt når du skal velge vindu. Her får du tips til hva du trenger

Scanflex innerdør

Norskproduserte innerdører fra Scanflex

Hvorfor er det så viktig å velge kvalitet?

Ine Bremseth og familien fant drømmetomta like ved Stjørdal kirke, og i år 2000 sto endelig huset ferdig. Men for å kunne bo i det trivelige hvite trehuset, måtte det spesialtilpasninger til.

- Det var et krav for å sette opp et hus her. Da måtte både tak, vegger og vinduer være dimensjonert for det, forteller Ine Bremseth, og myser utover jordet mot flyplassen.

Ikke altfor mange meter over oss blåser formiddagsflyet til Island forbi og skal snart vende snuten mot vulkanøya. Man ser flyene faretruende godt, men hører lite. For inne i Ines stue er det helt stille.

Hörmann garasjeporter

Når du skal velge garasjeport og garasjeportåpner er det flere ting du bør tenke over. Vi gir deg her noen tips til hva du bør tenke over slik at du ender opp med en garasjeport som passer til ditt prosjekt og dine behov.

Takvindu fra VELUX

Les mer om mulighetene med VELUX

Hvilken dør skal du velge?

Innerdører er viktige interiørelementer som sørger for et

gjennomført helhetsinntrykk. 

Dette bør du tenke på når du velger vindu

Nye vinduer er en viktig investering du skal ha glede og nytte av i lang tid. Med 50-års erfaring står vi klar til hjelpe deg med å finne riktig løsning. Det er viktig å merke seg at det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike vinduer på markedet. Det er en klar sammenheng mellom pris og kvalitet. Når du først investerer i nye vinduer - sørg for at de varer

Sider