Avdelinger i Oslo, Trondheim, Stavanger, Stjørdal, Namsos


Vi leverer raskt til hele landet


Se en kort presentasjonsfilm om Tore Ligaard AS

Velkommen til Tore Ligaard

Vi har et stort utvalg av dører, vinduer og porter på lager. Våre kvalifiserte medarbeidere bistår deg til å finne riktig løsning for små og store prosjekter.

Våre kjerneprodukt

Ligaard før og nå

 • Historien om Tore Ligaard


  Tore Ligaard satte kvalitet i høysetet. Fra den første butikken ble etablert i 1962 på Stjørdal i Trøndelag, brukte han all sin tid til å gjøre sitt navn synonymt med kvalitetsprodukt for norske hjem.

  Tore var en nøysom kar. Han brukte gjerne baksiden av konvolutter som notatpapir for å holde utgiftene nede. Samtidig turte han å investere store penger i det han trodde på, enten det handlet om å holde et stort lager, vise fram produktene i innbydende utstillinger eller å utvikle Framtidens Aktivhus, et miljø- og energiprosjekt med våre barnebarns beste i mente.

  Les mer...
 • Hva vi står for


  Tore Ligaard as leverer dører, vinduer og garasjeporter til hele landet. Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte, og de deler sin kompetanse like generøst til proffen som til privatkunden.

  Vi bestemmer selv hvem vi samarbeider med, og kun de beste produsentene får plass i vår portefølje. Med kort vei mellom leddene i vår organisasjon er vi billigst på de beste produktene. Vi har en unik kundeservice og vi leverer raskt og trygt.

  Les vår brosjyre
 • Framtidens Aktivhus


  Framtidens Aktivhus er et utviklingsprosjekt i regi av Tore Ligaard as og VELUX Norge. Forskningsmiljøer, byggemyndigheter og flere aktører i norsk byggenæring har vært involvert i prosjektet.

  Formålet har vært å bygge boliger med høy grad av bokomfort samtidig som de er miljøvennlige og har et lavt energiforbruk. Bokomfort forsterkes med mye dagslys og frisk luft i ventilasjonen. Huset har en rekke finesser og er utrustet med et brukervennlig integrert styringssystem.

  Gjennom prosjektet skal det bygges i alt åtte aktivhus på Stjørdal. Det første huset ble av Dagbladet omtalt til å være "Norges mest spennende hus" (2012-03-13). Selv om huset har vesentlig mer vindusflate enn et passivhus, tilfredsstiller det kravene til et passivhus. Husbanken definerte prosjektet til å være en videreutvikling av passivhus standarden. Les mer om Framtidens Aktivhus på husets hjemmesider

 • Noen referanseprosjekt

  Våre kvalitetsleverandører