Avdelinger i Oslo, Trondheim, Stavanger, Stjørdal, Namsos leverer raskt til hele landet


Dører - Vinduer - Garasjeporter

Vi reduserer kostnadene på ditt byggeprosjekt

Vi reduserer kostnadene på ditt byggeprosjekt

Hos oss kan du velge blant markedets beste produkter og få de beste prisene.

Våre kvalifiserte medarbeidere sikrer deg en trygg og god løsning.

Ta kontakt i dag. Vi hjelper deg å realisere ditt neste prosjekt.

Våre kjerneprodukt

Ligaard før og nå

 • Historien om Tore Ligaard


  Tore Ligaard satte kvalitet i høysetet. Fra den første butikken ble etablert i 1962 på Stjørdal i Trøndelag, brukte han all sin tid til å gjøre sitt navn synonymt med kvalitetsprodukt for norske hjem.

  Tore var en nøysom kar. Han brukte gjerne baksiden av konvolutter som notatpapir for å holde utgiftene nede. Samtidig turte han å investere store penger i det han trodde på, enten det handlet om å holde et stort lager, vise fram produktene i innbydende utstillinger eller å utvikle Framtidens Aktivhus, et miljø- og energiprosjekt med våre barnebarns beste i mente.

  Tore var kreativ og kunne se løsninger hvor andre så problemer. Han leverte gjennom hardt arbeid, og det handlet om fokus på de rette tingene. Stein for stein, med fokus på kvalitet og en offensiv markedstilnærming bygde Tore Ligaard opp en av Norges største forhandlere innen dører, vinduer og garasjeporter.

  Les mer...
 • Hva vi står for


  Tore Ligaard as leverer dører, vinduer og garasjeporter til hele landet. Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte, og de deler sin kompetanse like generøst til proffen som til privatkunden.

  Foretaket er et familieforetak. Vi bestemmer selv hvem vi samarbeider med, og kun de beste produsentene får plass i vår portefølje. Med kort vei mellom leddene i vår organisasjon er vi billigst på de beste produktene. Vi har en unik kundeservice og vi leverer raskt og trygt. Vi har kunnskap til å møte ethvert behov innen vårt felt til markedets beste priser.

  Les vår brosjyre
 • Framtidens aktivhus


  Vi driver også et unikt miljøprosjekt som Dagbladet kalte ”Norges mest spennende hus” (2012-03-13). Huset samler det mest interessante av teknologiske løsninger innen energisparing samtidig som flere løsninger er tatt i bruk for å skape store luftige rom og en miljø inne med bl.a. god luftkvalitet.

  At 27 prosent av fasaden består av vinduer gir lys uten å kompromisse med de strenge kravene til energisparing. Det er høyt i tak og der er smarthus-teknologi slik at du kan styre husets vitale funksjoner selv om din mobil. Man kan synes at vi har valgt feil navn for huset. Framtidens løsninger er nemlig allerede her. Les mer om Framtidens aktivhus på husets hjemmesider

 • Noen referanseprosjekt

  Våre kvalitetsleverandører